Kasvattajat - Suomen Maremmano-abruzzese seura

Abruzzese seura ry
Suomen Maremmano-
Go to content

Kasvattajat

KasvattajalistaLa'Lulla Lumpura

Kaarin Suni
Ilkontie 10, 12700 Loppi
+358 40 836 9758
lalullalumpura@gmail.com
Kasvattajan kasvattamat koirat


Hongasin
Kristiina Nyholm
Kumpumäentie 340, 44150 Äänekoski
+358 40 548 3769
nyholm.kristiina@gmail.com
Kasvattajan kasvattamat koirat
Lakeuden Komia
Tea Sillman
Kortesjärventie, 62230 Jylhä / Kauhava
+358 40 369 1758
+358 45 140 8770
lakeudenkomiat@gmail.com
Kasvattajan kasvattamat koirat
Juppsguard

Anne ja Eero Juppi
Ketunkorvenpolku 50, 04430 Järvenpää
+358 45 263 4359
amjuppi@gmail.com
Kasvattajan kasvattamat koirat


Sadepisaran Vartijan
Hely Nyström
Kaustinen
+358 44 540 0541
nystromhely@gmail.com
Facebook-sivut
Kasvattajan kasvattamat koirat
________________________________________
KASVATTAJALISTAN KRITEERIT
Suomen Maremmano-Abruzzese seuran kasvattajalistan kriteeristö on muuttunut vuodelle 2023. Kriteeristö astuu voimaan 1.1.2023 ja jokaisen kasvattajalistalle haluavan pitää hakea listalle lähettämällä sähköpostia jalostustoimikunnalle osoitteeseen jalostus@maremmano-abruzzese.fi.

Kasvattajalistalle liittyminen on maksullista. Liittymismaksun suuruudesta päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa, jonka jälkeen yhdistys lähettää laskun kasvattajille, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan. Uusien kriteerien voimaantulon jälkeen kaikki vanhalla kasvattajalistalla olevat kasvattajat pääsevät v. 2023 listalle, mutta kasvattajalistalla pysyminen tarkistetaan säännöllisesti uuden kriteeristön mukaan. Kasvattajalistalla olo ei edellytä kasvattajalta vuosittaisia pentueita ja kasvattaja voi pysyä listalla oman kiinnostuksensa mukaan.

Kasvattajalistan kriteeristö 1.1.2023 alkaen:
1. Kasvattajalista on tarkoitettu maremmano-abruzzese rodun kasvattajille, joilla on voimassa oleva kasvattajasitoumus sekä Suomen Kennelliiton ja Suomen Maremmano-Abruzzese Seuran jäsenyys.
2. Kasvattajalistalle pääsy edellyttää, että kasvattajan tekemien maremmano-abruzzese pentueiden emät ovat saaneet yli 18 kk ikäisinä näyttelyssä vähintään arvostelun EH ja narttu on käsiteltävissä tai on läpäissyt jalostustarkastuksen tai luonteen testauksen hyväksytysti.
3. Lisäksi edellytetään, että kasvattaja liittää pentujensa ostajat Suomen Maremmano-Abruzzese Seuran jäseniksi. Myös pentujäsenen liittymismaksun suuruudesta päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa 2023.

Mikäli edellä mainitut kriteerit eivät täyty ja kasvattaja on listalla, kasvattaja poistetaan listalta. Mikäli kasvattajien käyttämien narttujen osalta vaaditut kriteerit täyttyvät jälkeenpäin, tulee asiasta ilmoittaa jalostustoimikunnalle, joka tarkistaa tilanteen ja hyväksyy kasvattajan kasvattajalistalle.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura järjestää jalostustarkastuksia yhdistyksen tapahtumien yhteydessä sekä alueellisia lisäjalostustarkastuksia yhdistyksen jäsenistön erillisestä pyynnöstä. Pyynnön yhteydessä on perustellusti ilmoitettava selkeä tarve alueellisten lisäjalostustarkastuksien järjestämisestä. Yhdistyksen vuositapahtumista erilliset lisäjalostustarkastukset maksaa koiran omistaja itse.

Listaa on päivitetty 23.1.2023.Seura on virallinen rotua edustava valtakunnallinen yhdistys, joka on sekä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) jäsenyhdistys että Suo-men Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura is the only official nationwide Maremma and Abruzzes Sheepdog club recognized by the Finnish Kennel Club SKL.
CREATED WITH WEBSITE X5
Back to content