Jäseneksi - Suomen Maremmano-abruzzese seura

Abruzzese seura ry
Suomen Maremmano-
Go to content

Jäseneksi

Yhdistys

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäsenyyttä voi anoa vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään hallitukselle sähköpostitse hallitus(at)maremmano-abruzzese.fi. Kerro hakemuksessa lyhyt kuvaus omasta harrastuneisuudesta rodun parissa. Hakemukseen tulee liittää yhteystiedot sekä hyväksyntä, että vastaanottaa yhdistyksen tiedotteet ja kokouskutsut sähköpostitse.

Sähköinen hakemus: Voit lähettää hakemuksen myös tämän sähköisen jäsenhakemuslomakkeen kautta.

Hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Tieto jäsenyyden hyväksymisestä lähetetään jäsenelle postitse tai sähköpostitse. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu jäsenyyden hyväksymisen jälkeen on kirjautunut yhdistyksen tilille.

 
JÄSENMAKSUT 2023
Varsinainen jäsen______________25,00 €/vuosi
Perhejäsen___________________12,50 €/vuosi
Pentujäsenyys________________5,00 €/pentujäsen (pentujäsenhinta päivitetty vuosikokouksessa 2023) kasvattaja voi liittää pentujäseneksi)


Jäsenmaksun maksaminen
Jäsenmaksu tulee maksaa vuosittain ajoissa (eräpäivä 31.3.), jotta jäsenyys pysyy voimassa. Voimassa olevan jäsenyyden vuodelle 2023 voi vahvistaa vuosimaksun maksamalla Turvakarrissa 2/2022 olevien maksutietojen mukaan. Muista laittaa maksuun jäsennumero viestiksi, jotta maksu kohdentuu oikealle jäsenelle! Kaikki saman talouden jäsenyydet voi maksaa yhteissuorituksena samalle jäsennumerolle (laske summa). Jäsennumeroa kohti tulee aina olla yksi varsinainen jäsen.
Jäsenyydet tarkistetaan kuluvalle vuodelle aina kesäkuun lopussa. Maksamatta jäänyt jäsenyys katsotaan katkenneeksi ilman eri ilmoitusta. Mikäli jäsenyys on katkennut, tulee tehdä täysin uusi jäsenhakemus.Pentujäsenyys
Pentujäsenyyden jälkeen pentujäsen hakee varsinaista jäsenyyttä itse omalla hakemuksella.
Niiden pentujäsenten jäsenyys, jotka on kasvattaja liittää jäseniksi 1.9.2021 - 31.8.2022 välisenä aikana, pentujäsenyys päättyy 31.12.2022. Tämän jälkeen pentujäsenen tulee hakea varsinaista jäsenyyttä hakemuksella.
(Niiden pentujäsenten, jotka kasvattaja on liittänyt ennen 31.8.2021, pentujäsenyys on päättynyt.)
Mikäli pentusi kasvattaja ei tarjonnut pentujäsenyyttä ja liittänyt sinua pentujäseneksi, hae suoraan varsinaista jäsenyyttä itse.Osoitteen- ja sähköpostiosoitteen muutokset ilmoitettava seuralle
Jäsenen tulee ilmoittaa postiosoitteen ja sähköpostiosoitteen muutokset varmistaakseen jäsenpostin ja lehden saamisen. Yhdistys ei saa osoitteenmuutoksia muualta kuin jäseneltä itseltään. Asiakassuoralla lähetettäviin toimituksiin ei kuulu osoitteenselvitystä.

Jäsensivuilla voit luoda itsellesi salasanan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit itse päivittää tietosi ajantasalle ja tarkistaa ne. Pääset myös lukemaan vain jäsenille tarkoitettuja materiaaleja. Kirjaudu jäsensivuille täältä.


Jäsenlehti TURVAKARRI

Jäsenenä saat seuran jäsenlehden, joka pyritään julkaisemaan 1-2 kertaa vuodessa. Voit osallistua lehden tekoon lähettämällä kuvia ja juttuja, jotka voivat olla myös yleishyödyllisiä koira-aiheisia kirjoituksia. Lähetä aineisto osoitteella: turvakarri(at)maremmano-abruzzese.fi. Lehdessä julkaistaan mm. ajankohtaisia ja kiinnostavia koira-aiheisia juttuja, valioitumisilmoituksia, terveystuloksia ja näyttelyarvosteluja.


Seura on virallinen rotua edustava valtakunnallinen yhdistys, joka on sekä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) jäsenyhdistys että Suo-men Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura is the only official nationwide Maremma and Abruzzes Sheepdog club recognized by the Finnish Kennel Club SKL.
CREATED WITH WEBSITE X5
Back to content