Yhdistys - Suomen Maremmano-abruzzese seura

Abruzzese seura ry
Suomen Maremmano-
Go to content

Yhdistys

Yhdistys

Yhdistys
Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry perustettiin 9.6.1990 Mynämäellä. Seura on Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) alainen jäsenyhdistys, Suomen Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Seura vastaa ja päättää kaikista rotua koskevista virallisista jalostuksellisista asioista, edustaa virallisesti rotua Suomessa ja sen ulkopuolella.
Seura on ainoa yhdistys Suomessa, jolla on oikeus järjestää rodun ulkomuotoarviointiin liittyviä tapahtumia ja näyttelyitä, joissa käytetään FCI:n alaisuuteen kuuluvia virallisia tuomareita.
Suomen Maremmano-Abruzzese Seura ry:n jäsenenä saat rotua koskevat viralliset tiedot. Kokoamme talteen koirakantamme sukutaulut, terveystiedot ja näyttely- ym. tulokset. Jäsenkasvattaja rekisteröi myös pentueensa edullisemmin Suomen Kennelliitossa.
Pyrimme järjestämään joka vuosi tapaamisen joko kesä- tai syypäivänä, sekä mahdollisuuksien mukaan muita yhteisiä tapaamisia.

Jäsenasiaa
Jäsenet voivat ilmoittaa myytävistä pennuistaan pentuvälittäjälle (sis. jäsenmaksuun). Tiedot välitettävistä pentueista ottaa vastaan jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi.
Mainostaminen kotisivuilla
Mikäli jäsen haluaa myynti-ilmoituksen yhdistyksen kotisivuille, hänen tulee täyttää pentueilmoituskaavake ja toimittaa se osoitteeseen: jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi.

Jäsenlehti
Jäsenlehtemme TURVAKARRI pyritään julkaisemaan kahdesti vuodessa.

Mikäli jäsen haluaa myynti-ilmoituksen yhdistyksen kotisivuille, hänen tulee täyttää pentueilmoituskaavake ja toimittaa se osoitteeseen: jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi.

Jäsenlehti
Jäsenlehtemme TURVAKARRI pyritään julkaisemaan kahdesti vuodessa.
Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste


Hallitus 2019

Puheenjohtaja
Petra Frondelius
16800 Hämeenkoski
puheenjohtaja(at)maremmano-abruzzese.fi
gsm. +358 50 463 1203

Varapuheenjohtaja
Piia Kairenius
piia(at)maremmano-abruzzese.fi

Sihteeri
Kirsi Malmi
sihteeri(at)maremmano-abruzzese.fi

Rahastonhoitaja ja jäsenrekisteri

Krista Antila
krista(at)maremmano-abruzzese.fi


Jenni Junnola
jenni(at)maremmano-abruzzese.fi

Johanna Ohukainen
johanna(at)maremmano-abruzzese.fi

Hely Nyström
hely(at)maremmano-abruzzese.fi


Jalostusasiat

Anne Juppi, Piia Kairenius, Krista Antila
jalostus(at)maremmano-abruzzese.fi

Työkoiraryhmä

Johanna Ohukainen, johanna(at)maremmano-abruzzese.fi

Petra Frondelius, puheenjohtaja(at)maremmano-abruzzese.fi


Toimintasuunnitelma 2019
Seura on virallinen rotua edustava valtakunnallinen yhdistys, joka on sekä Suomen Seurakoirayhdistys ry:n (SSKY) jäsenyhdistys että Suo-men Kennelliiton hyväksymä rotua harrastava yhdistys.

Suomen Maremmano-Abruzzese Seura is the only official nationwide Maremma and Abruzzes Sheepdog club recognized by the Finnish Kennel Club SKL.
CREATED WITH WEBSITE X5
Back to content